Over onze praktijk

Huisartsenpraktijk Heerde bestaat uit een groep van vijf ervaren huisartsen en twee huisartsen in opleiding. Schrijft u zich in bij onze praktijk? Dan krijgt u uw eigen huisarts toegewezen. Elke huisarts heeft een vaste waarnemer. Zo bent u altijd verzekerd van een vertrouwd aanspreekpunt.

Huisartsen: Huisarts waarnemers:
Mevrouw J.E. Brouwer Mevrouw S. Leloup
De heer A.J.F.A. de Ruiter Mevrouw H. van de Bunt
Mevrouw J.W.  Rozeman Mevrouw S. Leloup
De heer S. Wartanian Mevrouw H. van de Bunt
De heer P.M. Roseboom Mevrouw M. Schrijver

Huisartsen in opleiding:

Mevrouw T. Foppen, huisarts in opleiding bij dokter de Ruiter.

Overige informatie

Opleidingspraktijk

Wij vinden het belangrijk om op te leiden, vandaar dat je in onze praktijk een stagiaire doktersassistente aan de lijn kunt krijgen of een arts in opleiding in de spreekkamer kan treffen. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

Een huisarts in opleiding (AIOS) wordt door een van de vaste huisartsen begeleid. De AIOS in onze praktijk zijn of 1e jaars of hebben als 3e jaars al meer dan een jaar in het ziekenhuis stages gelopen zij volgen de geneeskunde studie aan de Universiteit van Groningen of Utrecht. Hij/zij zijn arts en voeren zelfstandig het spreekuur uit en zij kunnen desgewenst een huisarts consulteren bij vragen. Daarnaast werkt de praktijk ook met korte stages van Co-assistenten.

De doktersassistente in opleiding belt mee aan de telefoon, vandaar dat het kan voorkomen dat u haar aan de lijn krijgt. Tijdens het spreekuur van de doktersassistente kijkt en/of draait mee. Tevens kan zij soms meekijken met ingreepjes die door de huisarts worden verricht. De doktersassistente volgt haar opleiding aan het Deltion college in Zwolle in de vorm van een BOL of BBL opleiding.

NHG praktijk accreditatie

Huisartsenpraktijk Heerde is sinds 2012 in het bezit van het keurmerk ‘NHG-praktijkaccreditatie’. Als praktijk krijg je dit kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap toegekend als je voldoet aan landelijk vastgestelde normen én als je werkt aan kwaliteitsverbetering. Wat betekent dit voor u als patiënt? Dankzij dit keurmerk weet u zeker dat u altijd de best mogelijke zorg krijgt en dat we continu werken aan het verbeteren van uw patiëntervaring in onze praktijk.

Vertrouwelijkheid

Binnen de praktijk gaan we voorzichtig met uw gegevens om. Uw eigen arts beheert uw persoonlijke patiëntendossier. Andere artsen hebben alleen toegang tot het gezamenlijke dossier.