Spoed? Klik hier voor alle informatie

Mijngezondheid.net

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met mijngezondheid.net !

Uw zorgzaken online regelen, 24 uur per dag, 7 dagen per week; hoe makkelijk is dat? MijnGezondheid.net maakt het mogelijk. Online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen aan uw huisarts: u regelt het allemaal met één klik op de knop!

Het gemak van MijnGezondheid.net

MijnGezondheid is een online omgeving waar u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek kunt regelen. En om het regelen van gezondheidszaken nóg toegankelijker te maken is er ook de app ‘MedGemak’. Onlangs is de app volledig vernieuwd download de nieuwe app en activeer deze eenmalig met de code die u nog ontvangt in de oude app. Met de app heeft u altijd en overal inzicht in uw medicijnen en kunt u deze direct online bijbestellen. Bovendien beschikt de app over een handige inneemwekker, zodat u nooit vergeet om uw medicijnen in te nemen!

Wilt u gebruik maken van MijnGezondheid en de eenvoudige MedGemak app. Onze huisartsenpraktijk biedt deze service aan. Meld u vandaag nog aan en regel uw zorgzaken meteen online!