Afspraak maken

Telefonisch een afspraak maken

Heeft u een zorgvraag en wilt u een afspraak maken met uw huisarts? Onze assistenten zijn iedere werkdag tussen 08.00 en 10.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Zij stellen u eerst een paar vragen om te bepalen om wat voor soort klacht het gaat en hoe dringend het is.

Praktijk dokter Wartanian  (0578) 698182
Praktijk dokter Brouwer      (0578) 698183
Praktijk dokter de Ruiter     (0578) 698184
Praktijk dokter Rozeman     (0578) 698185
Praktijk dokter Roseboom   (0578) 698186

Onze assistenten werken volgens de NHG-Triagewijzer. Hiermee schatten zij de urgentie van uw zorgvraag in en bepalen ze op welke manier u het beste geholpen kunt worden: een fysieke afspraak met de huisarts, een telefonisch consult óf een zelfstandig advies van de assistente zelf (met nacontrole van de huisarts).

*Voor kwaliteit- en trainingsdoeleinden worden al onze telefoongesprekken opgenomen. Na 8 dagen worden deze gesprekken weer verwijderd. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat wij vertrouwelijk met informatie omgaan.

 

Balie

De balie is niet meer toegankelijk voor het maken van afspraken, overleg en/of herhalen van medicatie. Wij vragen u hiervoor telefonisch contact op te nemen.

Afspraak afzeggen

Komt er iets tussen waardoor u niet naar de afspraak kunt komen? Of is uw afspraak niet meer nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk om uw afspraak af te zeggen. Zo voorkomt u dat er kosten in rekening gebracht worden én geeft u ons de gelegenheid om een andere patiënt in te plannen.

Online een afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken? Ga naar www.MijnGezondheid.net, log in met uw DigiD en plan uw afspraak op het tijdstip dat ú uitkomt. Let op: online een afspraak plannen is alleen mogelijk als u één vraag heeft. Wilt u meerdere zorgvragen bespreken met de huisarts? Bel dan met de assistente voor het maken van een afspraak.

Visite rijden

Wilt u een afspraak met de huisarts, maar bent u fysiek niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan kunt u een visite aanvragen. Belt u vóór 10.00 uur? Dan kan de huisarts meestal dezelfde dag nog bij u op bezoek komen. Dit is afhankelijk van het aantal geplande visites en de urgentie van uw klacht.

Telefonisch spreekuur

Heeft u een korte vraag voor de huisarts? In plaats van een bezoek aan onze praktijk kunt u uw vraag ook telefonisch stellen. Neem hiervoor (het liefst vóór 10.00 uur) contact op met de assistente. Zij kan een telefonische afspraak met de huisarts voor u inplannen.

Heeft u een onderzoek gehad en wacht u op de uitslag? Dan adviseren wij u om in ieder geval drie werkdagen te wachten voordat u ons belt. Het kan drie tot vijf werkdagen duren voordat wij de uitslag van uw onderzoek binnenkrijgen. Hierna moet de uitslag nog beoordeeld worden door de huisarts.