Spoed? Klik hier voor alle informatie

Inschrijven bij onze praktijk

Bent u onlangs verhuisd en opzoek naar een huisarts in uw woonplaats? Maatschap Huisartsen Heerde staat open voor nieuwe patiënten, per periode is er een praktijk open voor nieuwe inschrijvingen, helaas kunt u niet altijd bij de arts van uw keuze worden ingeschreven. Wij nemen alleen patiënten aan die wonend zijn in Heerde, Veessen of Vorchten. Andere dorpen/steden niet.

Inschrijfformulier graag online invullen:

Online inschrijfformulier

LSP toestemmingsformulier

Indien u bezwaar maakt tegen het delen van uw medische gegevens in geval van contact met de huisartsenpost Isala Zwolle vul dan nog onderstaand formulier extra in.

Formulier Bezwaar HAP Zwolle

Voor elk familielid vanaf 12 jaar moet het formulier afzonderlijk worden ingevuld. Kinderen tot 12 jaar kunt u vermelden op uw eigen inschrijfformulier.

Wij gaan altijd discreet en veilig met uw gegevens om.

Belangrijk!

  • Informeer uw huidige huisarts over uw vertrek en geef toestemming voor het overdragen van uw dossier.
  • Totdat uw inschrijving door ons is verwerkt, blijft uw huidige huisarts het eerste aanspreekpunt voor zorgvragen.
  • Geef aan uw behandelaren en het ziekenhuis door dat u een andere huisarts heeft, zodat brieven en uitslagen bij ons binnenkomen.
  • Indien u nog geen apotheek heeft in Heerde, schrijft u zich dan in bij apotheek Heerde (gevestigd in hetzelfde pand). Dit voorkomt verkeerd verzonden recepten.
  • Indien u van buiten de regio komt hebben wij na inschrijving ook nog medische gegevens van u nodig voor de tussenliggende tijd dat het dossier nog niet bij ons binnen is.

Kennismakingsgesprek

Het kan zijn dat we op basis van uw medisch dossier besluiten een kennismakingsgesprek met u in te plannen. Mocht u zelf graag een kennismakingsgesprek willen hebben, dan kunt u hierover contact opnemen met de praktijk.