Spoed? Klik hier voor alle informatie

MGN

Wilt u online een afspraak maken? Ga naar MijnGezondheid.net, log in met uw DigiD en plan uw afspraak op het tijdstip dat ú uitkomt. Onlangs is de app Medgemak app volledig vernieuwd download de nieuwe app in de store van uw telefoon provider. opnieuw inloggen gaat eenvoudig met de code die u nog ontvangt op uw oude medgemak app.

Let op: online een afspraak plannen is alleen mogelijk als u één zorgvraag heeft.

MijnGezondheid.net is een online omgeving waar u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek kunt regelen. En om het regelen van gezondheidszaken nóg toegankelijker te maken is er ook de app ‘Medgemak’. Onlangs is de app volledig vernieuwd download de nieuwe app en activeer deze eenmalig met de code die u nog ontvangt in de oude app. Met de app heeft u altijd en overal inzicht in uw medicijnen en kunt u deze direct online bijbestellen. Bovendien beschikt de app over een handige inneemwekker, zodat u nooit vergeet om uw medicijnen in te nemen! Daarnaast kunt u nu ook op de app uw lab uitslagen inzien.

Wilt u gebruik maken van MijnGezondheid.net en de eenvoudige MedGemak app. Onze huisartsenpraktijk biedt deze service aan. Meld u vandaag nog aan en regel uw zorgzaken meteen online!