Avond behandelwensgesprek

3 juni, 2024

Wij hebben veel mensen mogen ontvangen op de eerste avond in mei, in verband met de grote belangstelling voor de 1e bijeenkomst, hebben wij een 2e datum gepland te weten dinsdag 2 juli.

Denken en praten over doodgaan vinden veel mensen niet makkelijk. Voor uzelf en de mensen om u heen is het vaak een moeilijk onderwerp om over te beginnen. Toch is het belangrijk om te praten over uw levenseinde en uw voorkeuren kenbaar te maken en dit vast te leggen.

Het kan zijn dat u nog niet bezig bent met uw levenseinde. U kunt het beste nadenken en praten over uw wensen en verwachtingen voordat u (ernstige) klachten krijgt door ouderdom of ziekte. Dan is er genoeg tijd, rust en energie om na te denken en door te praten. Dit geeft uw naasten belangrijke informatie over uw wensen.

Vanwege de toename van vragen over het levenseinde tijdens het spreekuur, hebben de huisartsen besloten hierover een informatie avond te organiseren voor alle patiënten van Huisartsen Heerde. Dokter Brouwer zal namens alle huisartsen deze avond de presentatie verzorgen.

Wanneer: 2 juli 2024
Tijd: 19.00 uur inloop en start avond 19.30 uur
Locatie: De Heerd Heerde, Griftstraat 8, Theaterzaal U dient zich hiervoor op te geven via: info@huisartsenheerde.nl
Wilt u in de mail de volgende gegevens vermelden:
In het onderwerp: Informatieavond Behandelwensgesprek.
In de mail uw naam, de naam van uw huisarts, uw e-mail adres en het aantal personen waarmee u komt.

« Terug naar overzicht