Reisvaccinaties

Gaat u op reis en heeft u een vraag over een vaccinatie? Of wilt u weten welke gezondheidsrisico’s er zijn in het gebied waar u naartoe gaat?

Onze huisartsenpraktijk is aangesloten bij Reisprik. Dit is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor vaccinaties en reisadvies. Onze assistentes Mascha en Elsbeth hebben een speciale opleiding gehad om u deskundig en betrouwbaar advies te geven. Wij werken volgens de richtlijnen en adviezen van het LCR (Landelijk Centrum voor Reizigersadvisering).

Via www.reisprik.nl kunt u zich aanmelden voor een passend advies. Een van de assistenten zal daarna contact met u opnemen en indien nodig een afspraak inplannen op de praktijk.

Momenteel doen wij geen reizigersadvisering ivm corona en andere omstandigheden. Onze locatie wordt nu niet aangegeven bij Reisprik.nl. Zodra wij weer aan de slag gaan zal de Locatie Heerde weer toegevoegd worden.

Verzekering

Bent u aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis Achmea? Dan kunnen wij de kosten voor het consult en de vaccinatie rechtstreeks bij uw verzekering declareren. Bent u ergens anders verzekerd? Dan kunt u de kosten bij ons per pin betalen. Hierna ontvangt u een factuur, die u kunt indienen bij uw verzekeraar.

Meer weten over tarieven en vergoedingen? Ga voor meer informatie naar de website van Reisprik.